Sommerbrev fra Frøy skole!

Kjære elever og foresatte.   

   

Først av alt: Viktig melding for siste skoledag-18. juni:

Alle elevene slutter klokka 12.00 denne dagen. 
For de elever som til vanlig slutter klokka 14.00, blir det ikke satt inn skyss kl. 12.00.
Det betyr at de som til vanlig har skyss hjem 14.00 på fredager - må bli hentet av dere foresatte.
De som ikke har anledning til å hente barnet deres klokka 12.00, må gi beskjed til kontaktlærer innen onsdag 16. juni. 

Skoleåret 2020 - 2021 er snart over.
Dette har vært et spesielt skoleår med mange endringer på kort varsel, ikke bare for vår skole og vår kommune, men for hele landet. Korona pandemien overrasket oss nærmest på dagen den 12. mars 2020. Vi fikk strenge retningslinjer fra styresmaktene, og skolene ble regelrett stengt på dagen. Vi har fra den dagen lagt til rette for elevene så langt vi har fått det til. Vi forstår at denne situasjon er svært krevende for dere foresatte, og ikke minst for barna deres som er spesielt avhengig av forutsigbarhet og struktur. Det var vel ingen som tenkte at denne pandemien skulle vare i så lang tid. I år som i fjor håper vi at oppstarten for skoleåret 2021 - 2022 kan bli så «normal» som mulig! 

Det er 10 elever som slutter ved skolen Frøy skole denne våren. For disse blir det en høytidelig og enkel vitnemålsutdeling. Vi skal takke dem for årene på Frøy skole, og for alt de har lært oss om utfordringer i livet, glede og spontanitet. For disse elevene er det videregående skole som gjelder fra høsten – Vi vil ønske dem lykke til med en ny og spennende tid. 

Fra august begynner det 13 nye elever – Vi gleder oss til å bli kjent med dem! 

På personalsiden er det også noen endringer. Liv Haukedalen og Ida W. Høydalsmo slutter ved Frøy skole etter endt skoleår. Vi har også hatt to flotte vikarer som pr. dags dato ikke får forlenget sine vikariater fra høsten 2021. Vi ønsker de alle lykke til videre! Utover det vil dere møte de samme igjen. 

Viktige datoer å huske på: 

SFO er åpen fra 2. august, med planleggingsdager for SFO blir 16. og 17. august. Skolen starter igjen kl. 08.30 onsdag 18. august 2021. 

Med dette vil vi ønske dere alle en fin sommer. Takk for godt samarbeid til dere foresatte og ikke minst til dere i FAU. 

Hilsen oss på Frøy skole. 

Linda Bøyum Fremming, rektor Frøy skole.

Til toppen