Kjære foresatte på Frøy skole

Velkommen til et nytt skoleår – Håper dere har hatt mange gode sommeropplevelser, og at dere synes det blir godt at skolen er i gang snart. Skolen starter igjen mandag 17. august kl 08.30.

06.08.2020.

Før sommerferien ble det klart at jeg har fått ny stilling.

Jeg skal være avdelingsleder for tiltak og familieveiledning i et nytt virksomhetsområde i kommunen. Det er samlet under virksomhet for Barn og familie tjenester.

Hovedmålsettingen med avdelingen er å samordne tjenester for hele familien, ikke bare det som omhandler skolehverdagen.

Dette er et fagfelt jeg har jobbet med og engasjert meg i de siste ti årene. Erfaringene de siste tre årene som rektor på Frøy har styrket engasjementet, ikke minst for vår elever. Det ønsker jeg å kunne være med å påvirke i enda større grad enn jeg har gjort til nå.

Det betyr at min siste arbeidsdag på Frøy skole er 8. august, fra da av er det teamleder Linda Bøyum Fremming som er rektor. Hun er konstituert rektor fram til 31.07.2021.

Jeg vil takke alle dere foresatte, og dere elever!

Jeg er takknemlig for alt jeg har lært av dere og ikke minst er jeg imponert over hvordan dere løser hverdagsutfordringer. Frøy har fått en stor plass i hjerte mitt, og jeg ønsker å heie på Frøy videre!

Da overlater jeg stafettpinnen videre til Linda og de andre ansatte på Frøy.

Ønsker dere lykke til! Jeg vet at det fortsatt vil bli Gøy på Frøy.

Mange gode tanker fra Tone Langerud.